O varovanju zasebnosti in piškotkih

Na naših straneh si prizadevamo, da bi vašo zasebnost varovali na najvišjem možnem nivoju, saj nam je to zelo pomembno. V nadaljevanju si preberite, kakšne podatke pridobimo, katere podatke hranimo in koliko časa (če sploh) to počnemo.

Kot na večini spletnih mest tudi pri nas v t.i. loge shranjujemo določene podatke (IP naslov, datum in čas, tip brskalnika, naslov obiskane strani). To je stvar samega strežnika in nam lahko zelo pomaga v primeru nedelovanja strani. Logi se samodejno brišejo po določenem časovnem obdobju.

Vaših podatkov, ki ste jih vpisali v obrazce na straneh, upravljalci nikakor ne bomo posredovali tretjim osebam (razen z ustreznim sodnim nalogom). Podatke skrbno hranimo in jih ne obdelujemo razen za potrebe rezervacij naših storitev.

Si pa pridržujemo pravico, da vam občasno pošljemo kakšno obvestilo, za katero bomo smatrali, da bi vam morda lahko bilo zanimivo ali pa se tiče varnosti oziroma delovanja teh strani. Vedno imate možnost, da se odjavite od prejemanja naših obvestil.


Piškotki (cookies)

Naše strani v piškotke shranjujejo zgolj podatke o trenutni seji (t.i. PHPSESSID) ter id obiskovalca, tako da v njih ni nobenih podatkov o vaši identiteti.

Za potrebe spremljanja obiska (štetje obiskovalcev) uporabljamo storitev Google Analytics, ki je nastavljena tako, da ne zapisuje vaših podatkov v piškotke. Ti piškotki so veljavni zgolj za našo domeno, kar pomeni, da zbiranje podatkov s strani drugih storitev ni možno.

Facebook, Twitter, Google in ostala socialna omrežja

Če ste ob obisku te strani ostali prijavljeni v socialna omrežja in/ali druge storitve (npr. Facebook, Youtube, Twitter...), je možno, da vam bodo tudi ta omrežja preko socialnih vtičnikov nastavila svoje piškotke. Če teh piškotkov ne želite, se jim najlažje izognete tako, da se vsakič, ko takšno omrežje prenehate uporabljati, preprosto odjavite iz omrežja.