O teh straneh

To spletno mesto je namenjeno informiranju uporabnikov Origo centra o naši ponudbi in storitvah

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je na voljo uporabnikom za nekomercialno in neprofitno uporabo in jo torej lahko za osebno rabo kopirate, citirate in tiskate pod pogojem, da vsebine niso spremenjene in da obvezno kot vir navedete "www.origocenter.si" in povezavo (URL) do strani, kjer se ta vsebina nahaja.


O podatkih, vsebinah in povezavah

Večina vsebin in fotografij, ki so objavljene, so naše avtorsko delo. Če smo vsebino prejeli iz drugega vira, je naveden avtor in naslov vira. Če so zraven objavljene tudi slike, ki smo jih prejeli s strani (zunanjega) avtorja, nanj prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del našega spletnega mesta. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.


O delovanju strani

Skupaj s ponudnikom gostovanja se trudimo, da bi bile strani ves čas na razpolago, vendar se žal lahko vmes delovanje občasno prekine. Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila. Pridržujemo si pravico, da strani delno ali v celoti spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnihkoli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.


Avtorji

Zasnova: ID3
Oblikovanje in izdelava: Ψ Psilon